Geven

Geef voor Oeganda

Word vaste donateur, doe een eenmalige gift of kom zelf in actie!

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jeremiah 29:11

Het is voor ons een eer om een verschil te mogen maken in de levens van gezinnen in Oeganda. We zijn dankbaar voor iedereen die onze visie deelt, achter ons staat en met ons mee denkt. We hebben jouw hulp ook nodig, want we kunnen dit niet alleen!

Word vaste donateur

Als vaste donateur kun je een structureel verschil maken in de levens van kwetsbare jongeren. Door jouw maandelijkse bijdrage kunnen we familieondersteuningsprogramma’s opzetten en kinderen ondersteunen met schoolgeld en materiaal om naar school te kunnen. Door jouw maandelijkse bijdrage kunnen we jongeren zekerheid bieden dát ze ook naar school kunnen. Jouw maandelijkse bijdrage is dus van onschatbare waarde.

Geef eenmalig

Met een eenmalige donatie zijn we erg blij. Met eenmalige donaties kunnen we extraatjes kopen voor de kinderen en de eenmalige donaties kunnen we goed gebruiken om te investeren in ons buurthuis.

Geef voor Isabirye

Met een maandelijks bedrag zorg jij ervoor dat Isabirye naar school kan. Het schoolgeld kost € 500,-. En met wat extra geld kunnen wij ook zorgen voor alle lesboeken en schoolspullen die hij nodig heeft. Wil je maandelijks bijdragen? Zet dan in de omschrijving van je donatie: Isabirye.


Door familieondersteuningsprogramma’s, het begeleiden van jongeren en gezinnen, de samenwerking met kerken en ander lokale organisaties dragen we bij aan het verspreiden van het evangelie in woord en daad. Samen zijn wij allemaal verantwoordelijk  voor een sterke generatie die voor God gaat.”

Isaac en Jessie


Hoe kan ik geven?

Rekeningnummer: NL16TRIO0320256405
t.n.v. Stichting Youth Outreach Uganda. BIC: TRIONL2U

Een kerstkaart met een verhaal

X